Пропозиције

Упутство судијама

Записник

Парови

Резултати

 

Завршила се и Зонска лига Срема 28.09.2014.

Према очекивању, узбуђења никад  доста. Ипак на крају Једнота Шид заслужено прва, вероватно и најјачи састав у лиги давао им је за право да циљају и заузму прво место.
Свака част за нову екипу која тек 2 сезону наступа. Желимо им пуно успеха у Сремској лиги. Биће и занимљивог дербија између две екипе из Шида следеће године.
Екипа Бановаца Дунав 2 није могла више. Умор је учинио своје, па је тако подмлађена екипа потпомогнута Дулетом Игњатовићем и Миодрагом Станковићем отишла у Шимановце. Реми Дулета и победа Миодрага ипак нису помогле екипи да забележи тријумф, јер су изгубили са 5:3. Овога пута Грчићи нису блистали, па су забележена сва три пораза, али очекујемо идуће године, када буде много важније да донесу бодове за улазак у виши ранг. Марија Станковић нови сениорски реми, који више и не представља изненађење. Блистао је и Јово Рапајић који се усталио у другу екипу и неизоставни је део.
Са нестрпљењем се очекује мај 2015 када креће нова сезона ....

 

Јесењи део Зонске лиге 6 и 7 коло 14.09.2014.

 

У Руми је Словен из Руме као домаћин у 7 колу изгубио од Једноте из Шида са 5,5-2,5 и себе отписан од 3 лиге, али је чини се два кола пре краја Једноту гурнуо на прво место, где ће Једнота и остати. Наиме, у преостала два кола, играју против Рудара и Путинаца који су далеко слабије екипе.

Млада екипа Бановаца Дунав, је у 6 колу гостовала Борцу из Кленка где је игрла 4-4. Имала је млада екипа и шансу за победу, али је можда најискуснији, Горан Грчић, дозволио да добијену партију изгуби и поклони домаћину бод. Оно што радује јесу добре игре кадета, пре свега Вукашина, Милоша, Илије и Тамаре. Овога пута, Марија се оклизнула против проте Георгија Мрвића који је од ње старији 70 година. Имала је велику предност, коју није знала да реализује што је коштало партије.

Путинци су у седмом колу дошли у Бановце Дунав који су им извели 6 клинаца, појачани са Душаном Игњатовићем и Гораном Грчићем. Резултат је био скоро па суров, а био би још суровији, да Илија није ремизирао, односно Горан Грчић изгубио. Овако само 6,5-1,5 за домаћине.

У следећем колу Бановцима Дунав долазе стари познаници, екипа из Хртковаца, који су права екипа са којом воле да се надигравају. Клинци са нестрпљењем очекују тај дуел.

Новајлије Путинци имају само 3 поена, док Бриле и Пећинци имају 3 више и налазе се на деоби 8 и 9 места. Бановци Дунав 2 су трећи и највероватније тамо ће и остати.

Свака част за ову дечицу. Израстају у праве играче, израстају у прави тим, тим који ће у будућности да побеђује и да буде ослонац за нека будућа времена Бановаца Дунав.