Избор спортисте године РТВ Стара Пазова 18.12.2014.

 

У огранизацији РТВ Стара Пазова, под генералним покровитељством наше општине, по 48 пут се одржао избор најбољих у спорту за 2014 годину.

Избор се одржао 18.12. у позоришној сали у Старој Пазови, која је била испуњена до последњег места.

Као и прошле године уз изврстан коментар Драгана Бурсаћа у стилу најбољих спортских коментатора и видео презентацију, представљани су спортисти, спортски клубови и спортски радници.

Свечаност је увеличала својим присуством и обраћањем репрезентативка у стрељаштву Андреа Арсовић, која је испунила прва олимпијску норму за Бразил.

Најбољи спортиста у овој години је Дејан Мајсторовић репрезентативац у баскету 3 на 3 који је освојих са својом екипом титулу светског првака.
Најбоља екипа је као и прошле године женска одбојкашка екипа Јединство из Старе Пазове.
Изабрани су и најбољи пионири, јуниори, спортста инвалид, као и деца у школском спорту.
За афирмацију спорта међу младима признање је добио фитнес клуб Бановци џим.
Најбољи тренер је Јово Цаковић из одбојкашког клуба Јединство Стара Пазова, а као и претходне две године наш ШК Бановци Дунав су добили и ове године признање.

Овога пута за најбољег спортског радника у 2014 години изабран је Миодраг Станковић председник клуба.
По његовим речима то је био један од најлепших поклона које је добио за свој јубиларни 40- ти рођендан.
У протеклој години уз помоћ својих сарадника организовао је доста шаховских турнира. Најзначајнији је сигурно летос у ОШ Слободан Савковић у Старим Бановцима, када је уз пренос партија уживо турнир трајао девет дана уз учешће играча из целе Србије.
Уједно ово је и снажан подстрек и потврда да је на добром путу у вођењу клуба кроз ставарање играча и добре резултате које они остварују.

Председник општине Ђорђе Радиновић са начелником за спорт и омладину Велибором Катићем уручио је ова признања, уз обраћање присутнима да ће општина и у следећој 2015 години стимулисати и подржавати спорт у општини, који је међу најуспешнијим у целој земљи.